Obedové menu Reštaurácia ULITA


3.1.2022 OTVÁRAME REŠTAURÁCIU PODĽA  AKTUÁLNYCH EPIDEMIOLOGICKÝCH OPATRENÍ.


Stravná jednotka: 5,50/polievka+hlavné jedlo/cena za rozvoz 0,50, Biznis menu: 

Rozvoz jedál od 10:00 - 13:00 hodiny , Reštaurácia otvorená od 11.00 - 13.00 hod

Každý deň je možné objednať si na menu vyprážaný bravčový alebo kurací rezeň s ľubovoľnou prílohou. 

Tel.č.: 0918 102 022

PONDELOK 17.01.2022

0,33l Brokolicová krémová  polievka 
0,33l Slepačí vývar s domácimi rezancami

1.120gr Kuraie prsia na poľovnícky spôsob (slanina, šampiňóny), 200gr ryža, 120gr šaláty

2.280gr Špagety Bolognese

3.280gr Miešaný šalát s grilovaným hermelínom

 

UTOROK 18.01.2022

0,33l Zemiaková kyslá polievka
0,33l Slepačí vývar s domácimi rezancami

Hlavné jedlá

  1. 120gr Bravčová panenka plnená sušenými rajčinami,  200gr šťuchané zemiaky s blanšírovaným pórom 120gr mrkvový šalát
  2. 280gr Tortilla s kuracím mäsom, zeleninou a dressingom
  3. 280gr Cestovinový šalát s kuracím mäsom (dressing, hrášok, kukurica, mrkva, vajíčko)

STREDA  19.01.2022

0,33l Gulášová polievka 
0,33l Slepačí vývar s domácimi rezancami

Hlavné jedlá

1. 120gr Prírodný bravčový rezeň s plnkou, 200gr ryža, 120gr čalamáda

2. 280gr Ryžový nákyp s jablkami

3. 280gr Miešaný šalát s grilovaným vykosteným kuracím stehnom, toast


ŠTVRTOK  20.01.2022

0,33l Tekvicová krémová polievka 
0,33l Slepačí vývar s domácimi rezancami

Hlavné jedlá

  1. 120gr Viedenská roštenka, 200gr ryža, 120gr uhorkový šalát
  2. 280gr Zapekané penne s kuracím mäsom v rajčinovej omáčke
  3. 280gr Ovocné knedle s posýpkou (orech, mak, tvaroh)

PIATOK 21.01.2022


0,33l Boršč
0,33l Slepačí vývar s domácimi rezancami

Hlavné jedlá

  1. 120gr Kurací gordon bleu,  200gr ryža, 120gr rajčinový šalát
  2. 280gr Lekvárové perky s posýpkou (orech, mak)
  3. 280gr Tagliatelle s mäsovými guľkami v rajčinovej omáčke
  4.