Obedové menu Reštaurácia ULITA


Stravná jednotka: 7,30/polievka+hlavné jedlo/cena za rozvoz 0,80, Biznis menu: 10,50- €

Rozvoz jedál od 10:00 - 13:00 hodiny ,



Reštaurácia otvorená od 10.30 - 14.00 hod

Každý deň je možné objednať si na menu vyprážaný bravčový alebo kurací rezeň s prílohou podľa aktuálnej ponuky. 




Tel.č.: 0918 102 022

 PONDELOK  26.05.2025

Polievka kelová

Slepačí vývar s rezancami

Hlavné jedlá

120gr Kuracie prsia v sezamovej strúhanke, 180gr ryža, 100gr šalát 

110gr Grilovaný encián, 200gr varené zemiaky, 50gr brusnicová omáčka 

350gr Miešaný zeleninový šalát s kuracími nugetkami, dresing, toast 

UTOROK  27.05.2025

Polievka paprikášová

Slepačí vývar s rezancami

Hlavné jedlá

120gr Bravčové kocky na rasci, 180gr slovenská ryža, 80gr kyslá uhorka

120gr Marinovaný kurací steak na grile , 180gr ryža, 100gr šalát

150gr Plnená paprika, rajčinová omáčka, 180gr knedľa

300gr Zelennové rizoto so syrom, 80gr kyslá uhorka 

Biznis menu

200gr Pečené údené koleno, čalamáda, kyslá uhorka, feferóny, gazdovský chlieb 

STREDA 28.05.2025

Polievka zemiaková kyslá s kôprom 

Slepačí vývar s rezancami

Hlavné jedlá

120g Maďarský guláš, 180gr knedľa

120gr Marinovaný kurací steak na grile, 180gr ryža, 100gr šalát

120gr Bravčové líčka na koreňovej zelenine a červenm víne, 200gr varené zemiaky, 100gr šalát 

300gr Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 

Biznis menu

200gr Pečené údené koleno, čalamáda, kyslá uhorka, feferóny, gazdovský chlieb 

ŠTVRTOK  29.05.2025

Polievka melencová s hríbami

Slepačí vývar s rezancami

Hlavné jedlá

  1. 120gr Bravčový španielsky vtáčik, 180gr ryža, 100gr šalát
  2. 120gr Marinovaný kirací steak na grile, 180gr ryža, 100gr šalát
  3. 150gr Vyprážané býčie žľazy, 200gr varené zemiaky, 100gr šalát
  4. 150gr Zeleninový rezeň, 200gr zemiaková kaša, 100gr šalát

Biznis menu

  1. 200gr Pečené údené koleno, čalamáda, kyslá uhorka, feferóny, gazdovský chlieb 

PIATOK 23.05.2025

Boršč

Slepačí vývar s rezancami

Hlavné jedlá

120gr Kuracie na spôsob Kung Pao, 180gr ryža, 100gr šalát 

120gr Ryba na spôsob Bacony, 180gr kuskus

150gr Encián zapekaný v lístkovom cestíčku, 200gr varené zemiaky, 50gr tatárska omáčka 

Biznis menu

200gr Pomaly pečené jahňacie stehno podávané na 200gr kapustných strapaškách